Jos Schipper

Jos Schipper, fietsliefhebber

Beste Fietsliefhebbers,

Ik wil mij graag even voorstellen. Jos Schipper is de naam en ik ben opgegroeid in de mooie bosrijke weelderige omgeving Baarn (prov. Utrecht). Na een sportieve jeugd met voetbal, atletiek en zwemmen kwam ik door vrienden in aanraking met het fietsen. Met wilskracht en karakter heb ik het tot profwielrenner weten te brengen. Begonnen als nieuweling bij de jeugd (club Tempo te Soest) en vervolgens als amateur. Tot ik de overstap heb gemaakt naar het professionele beroeps rijden. (helemaal gek van de wielersport). Graag nodig ik u uit, om u een onvergetelijke fietsdag te bezorgen.

De mogelijkheden zijn divers aanwezig in verschillende afstanden aan kilometers. Tevens is het mogelijk de tocht met of zonder lunch te reserveren. De prijs is per tocht en het maximaal aantal deelnemers per groep is 5 á 6 personen. Dus voor elk wat wils.

De dagen zijn maandag, woensdag, zaterdag en zondag. Datum en tijdstip op afspraak. Bent u een vroege vogel of een laatbloeier ik kan met u rekening houden. Dit alles in het mooie Zeeuwse op de eilanden Walcheren, Schouwen, Noord en Zuid Beveland.

Deze mooie fietstochten maak ik graag samen met u mee.